Glutenfritt energifröbröd - för alla som behöver extra näring
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g färsk jäst
  • 5 dl vatten, ljummat till ca 34 grader ½ dl rapsolja eller avocadoolja
  • 2 msk rissirap, dadelsirap eller flytande honung - jag använde rissirap
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl linfrökross
  • 1 dl Fibrex
  • 2 dl fullkornsrisflingor
  • 2 dl fullkornshirsflingor
  • ½ dl vitt chiamjöl
  • 3 dl rårismjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 msk husk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.