Glutenfria spenat- och havrepannkakor med fyllning av senapssmakande kycklingröra
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora ägg
  • 3 msk havremjöl
  • 1 msk spenatpulver
  • ½ tsk husk
  • 2 krm salt
  • 2 dl mjölk - vanlig eller av någon alternativ sort vid behov
  • olja/smör till stekning
  • 350 g rensad, grillad kyckling
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk ketchup
  • 1 tsk Medelhavskrydda - eller nån annan kryddblandning som du tycker om
  • 1 dl smetana
  • ½ dl vatten
  • 30 g nyriven parmesan + lite extra att strö över
  • olja/smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.