Glutenfria sesamcrepes med champinjon- och kycklingfyllning
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ dl sesammjöl
  • ½ dl malda psylliumfröskal - eller hellre 2 - 3 msk vanlig finmald husk. Pröva dig fram!
  • 2 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 3 stora ekologiska ägg
  • 1 krm salt
  • smör/olja till stekning
  •  
  • Fyllning
  • 2 färdiggrillade kycklingfiléer
  • 500 g färska champinjoner
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk dijonsenap
  • lite örtsalt - jag använde Trollets örtsalt (här ser du bild och vad det innehåller)
  • lite vanligt vitlökssalt från kvarn
  • 40 g färskriven parmesan + lite extra att strö över
  • smör/olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.