Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa. 3 ägg 2 bananer ( + några skivor till garnering) 1 dl dadlar 5 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk kanel 1 msk jordnötssmör ( + några skedar till garnering) 1 krm salt Gör så här. 1 msk jordnötssmör
Dessa glutenfriamuffins är typ mina standardmuffins. det är det som är så svårt med glutenfritt, att bevara saftigheten och inte få kakorna att bli torra, men dessa muffins blir faktiskt väldigt bra
Hon hade med sig glutenfriablåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
Vispa smör, brun farin ochjordnötssmör pösigt med en elvisp, tillsätt äggen, en i taget och mjölk. Jag behövde något salt i mig och ville inte gå på Ica för att köpa något, så istället kollade jag igenom vad jag hade hemma och det jag plockade fram, var ingridienser till Jordnötsmuffins
Knäck äggen och blanda med yoghurt. Klipp baconet i små bitar med en sax, stek i stekpannan. Blanda i stekt bacon, smula ned chévre, finstrimla de soltorkade tomaterna och blanda ned i äggsmeten och rör om
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt. * Vaniljyoghurt ger en god härlig vaniljsmak, denna går ju att växla med t ex hallonyoghurt
Googlade olika specialrecept och mixade ihop dem lite och bakade nåt i stil med de här. Jag tycker inte om att använda konstgjorda sötningsmedel så det fick bli frukt istället för att ge lite sötma
Här är recept på Glutenfria frallor. Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.