De här korvbröden och tekakorna har fin konsistens och är rejäla i formen, De kom till eftersom det finns barn som är allergiska mot guarkärnmjöl, vete mm
Sätt ugnen på 175° C. Blanda ihop mandelmjöl, fiberhusk, bakpulver och salt. Koka upp vattnet. Rör i vattnet, vinägern och äggvitorna i mjölblandningen
Idag blev det massa bakning (som vanligt på helgen). jag testade att göra hamburgerbröd och korvbröd med nyttigheter i, och resultatet blev fint, så här delar jag med mig av receptet
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.