Glutenfria kanelbullar utan vitt socker
Linda Byström
Linda Byström
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Har inte avnjutit dessa men enligt kräsna Markus så är de fantastiska:)
  • Receptet kommer från boken Baka glutenfritt med Nilla.
  • 20 st
  •  
  • Degen
  • 1 tsk kardemumma
  • 50 g kokosolja flytande
  • 25 jäst 700 g havremjölk fingervarm
  • 1 ägg 1 äggvita 65 g kokossocker
  • 200 g vitt rismjöl
  • 125 g durramjöl
  • 75 g majsmjöl
  • 125 g majsstärkelse
  • 40 g psyllumfrön finmalt
  •  
  • Fyllning
  • 150 g eko smör rumsvarmt
  • 75 g kokossocker
  • 2 rejäla msk kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.