Vi bakar ju aaaaaldrig. På en tidsdag med lite tid och tomt skafferi blev dessa kakor perfekta. Banan- och havrekakor 2 mosade bananer 4 dl glutenfritt havregryn Exempel på smaksättning
( alltid bra att föredra ekologiskt i så stor utsträckning du har möjlighet). Nu äntligen har jag haft premiär för rawfood kakor med jordnötter, MUMS gott och en riktig njutning för alla sinnen
Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Jag hade sparat ner ett recept som jag hittade jag här ( men gjorde några små ändringar). Såg att det efterfrågades lite recept via sociala medier på glutenfriakakor så jag tänkte därför bjuda på receptet på några av mina favoriter när det gäller glutenfriakakor
Kakan går inte att motstå med sina olika lager med choklad, kolakräm och marshmallows. En helt otroligt smaskig kaka är denna godsak som bjuder på fyra lager av ljuvliga smaker
Därför anser jag att denna mjukkaka är nyttigare än kakor bakade på vetemjöl. Idag vill jag bjuda er på mycket god mjuk kaka med banan, citron, och vallmo
Rör sedan ihop alla ingredienser, klicka ut till ganska tunna kakor på en bakplåtsklädd form. Ringla över lite agave sirap på kakorna innan du stoppar in dem i ugnen
Häll ner en redig sked honung, en nypa salt, en mindre sked kokosolja och mixa ihop. Naturligt glutenfria och strösockerfria versioner av klassikerna syltkaka och kolakakor
1 dl kokosmjöl, ca 50 g - den här gången från Reco Market. 100 g choklad med salt caramell - från Lindt eller Vivani. Blanda väl och häll i en lite mindre smord form med löstagbar kant, 18 cm i diameter. 3 stora ägg - sammanlagd vikt 198 g 1 dl kokosmjöl, ca 50 g - den här gången från Reco Market. 100 g choklad med salt caramell - från Lindt eller Vivani
Sätt ugnen på 225°. Smöra en liten långpanna eller form ca 25x 30 cm med 1 msk smör. Mjöla den väl och strö riven ost i botten och så att sidorna täcks väl
Häll ev på lite extra pärlsocker direkt efter att kakorna kommer ut från ugnen. Denna gång testade jag även att forma hälften som runda kakor och hälften som lite mindresnittkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.