Naturligt glutenfria frallor med durramjöl. De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Svarta sesamfrön, vita sesamfrön, hampafrön, vallmofrön och lingon att toppa med
Fast jag är hemma med sonen som är fortsatt sjuk med ont i halsen. Dock måste man komma ihåg att glutenfria degar jäser inte lika mycket som degar på gluten-mjöl, och de ska vara kletigare än "vanlig" bröddeg annars blir brödet torrt och tråkigt när det är gräddat
Jordnötssmör med hallon. Fet krämig kokosmjölk med tomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Förmedlat från Hemmets Journal med vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. De här baguetterna är verkligen goda och ovanligt bra för att vara glutenfria
Risenta har kommit ut med två glutenfria nyheter. Pannbröd medmorot. Det var längesedan jag bakade bröd så jag rotade runt i köksskåpen (det är inte det lättaste kan jag säga, skåpen är proppfulla med saker och vet inte ens vad jag har och inte har) och hittade en påse med Durramjöl som jag fick från Risenta för ett tag sedan
Strö över frön och täck med folie. Vispa äggen lätt och rör ner morotsröran. Känn med handen att det är fast och fint, låt annars stå inne 15 minuter till
Jag blandade mixen med gräddfil och mjölk och fick mjuka och saftiga muffins. Goda brödmuffins som är bakade på Ewalies glutenfria och ekologiska brödmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.