Glutenfria frasvåfflor
Helen Holmberg
Helen Holmberg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g margarin / smör
  • 4,5 dl mjölk
  • 1 tsk bakpulver
  • 240 g (4-4,5 dl) Glutenfri Mjölmix
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • Gör så här
  • Smält smöret och mjölken, låt vätskan svallna till ca 45 grader Blanda de torra ingridienserna och rör ner i degvätskan. Låt smeten vila ca 10 minuter före du börjar grädda.
  • 100 gram butter
  • 4,5 dl milk
  • 1 teaspoon bakingpowder
  • 240 gram (4-4,5 dl) gluten free flour mix
  • 0,5 teaspoon salt
  • 1 teaspoon sugar
  • How to
  • Melt the butter with the milk, let it cool until it’s about 45 degrees Mix the dry ingrdients and stir them in the cooled milk-butter blend. Let it rest for 10 minutes before you start bake you waffles.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.