På en tidsdag med lite tid och tomt skafferi blev dessa kakor perfekta. Banan- och havrekakor 2 mosade bananer 4 dl glutenfritt havregryn Exempel på smaksättning
Det här är en av mina bättre sockerkakor gott folk. En gång tog jag ut hinnfria klyftor av en apelsin och mixade dem, de andra gångerna har jag bara tagit pressad apelsin
Såg att det efterfrågades lite recept via sociala medier på glutenfriakakor så jag tänkte därför bjuda på receptet på några av mina favoriter när det gäller glutenfriakakor
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
Därför anser jag att denna mjukkaka är nyttigare än kakor bakade på vetemjöl. Idag vill jag bjuda er på mycket god mjuk kaka med banan, citron, och vallmo
Rör sedan ihop alla ingredienser, klicka ut till ganska tunna kakor på en bakplåtsklädd form. Ringla över lite agave sirap på kakorna innan du stoppar in dem i ugnen
Den här kakan kanske inte riktigt platsar som kladdkaka, men något ditåt i alla fall. Hursomhelst är den VÄLDIGT god och med potential att förgylla vilket kalas eller begivenhet som helst
Rabarben marinerar jag i socker och apelsinsaft innan den läggs på pajen. Blanda rivet apelsinskap, pressad apelsinsaft och socker i en bunke och lägg ner rabarbern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.