Vegetariskt igen, oj vad veckorna rullar på nu. Tyckte precis att det var vegomåndag alldeles nyss. Nu ska här i alla fall serveras en vegetarisk paj - eller kanske snarare flan - som jag knåpade ihop igår, och som vi tjuvstartade med igår kväll
1 paket glutenfria lasganeplattor av den sort som inte behöver förkokas - 250 g. 1 paket glutenfria lasganeplattor av den sort som inte behöver förkokas - 250 g
Häromdagen serverades den här goda pastarätten till lunch härhemma. Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Vet ni, den här tiden på året äter vi nog någon sorts kål varje dag - i en eller annan form. Soppor av olika slag är favoriter och passar bra till lunch
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Goda, näringsrika, smakrika, hälsosamma och rika på protein. Efter gårdagens linsgryta med grönsaker satte mamma igång och gjorde en stor sats glutenfria superfrallor
salt & peppar. 1 vitlöksklyfta salt & peppar. Lövbiff med pasta går inte av för hackor. Här dansar vitlök med soltorkade tomater, vitt vin och chiliflakes
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.