Glutenfri smörgåstårta med räkor och laxrosor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tredelad
  • glutenfri smörgåstårtbotten (finns recept i min kokbok)
  • Rumsvarmt smör
  •  
  • Fyllning 1
  • 500 g oskalade räkor
  • 150 g strimlad kallrökt lax
  • 1 burk kesella
  • 2 dl vispad grädde
  • 3 msk färsk
  • riven pepparrot
  • 1 lime
  • rivet skal från hela och saft från halva
  •  
  • Fyllning 2
  • 1 ask röd rom
  • 200 g oskalade räkor
  • 2 finhackade kokta ägg
  • 3 msk finhackad dill
  • 1 burk kesella
  • 2 dl vispad créme fraiche
  • 150 g kallrökt lax
  • strimlad
  •  
  • Topping
  • 200 g Philadelphiaost
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 gurka
  •  
  • Garnering
  • 500 g oskalade räkor
  • 400 g skivad kallrökt lax
  • Dillvippor
  • 2 skivade citroner
  • 1 skivad carambole

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.