Glutenfri pizzabotten med Spenat, Gröna ärtor och Rödbetshummus
elkotts
elkotts
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 g färsk spenat
  • 3 msk olja (solrosolja eller olivolja exempelvis)
  • 1 dl kokta gröna ärtor
  • 1 dl sojamjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa havsalt
  • 1/2 dl vatten
  •  
  • Rödbetshummus
  • 3- 4 kokta rödbetor (eller ugnsbakade, bara de är mjuka och går att mixa)
  • 200 g kokta kikärtor
  • 1/2 vitlöksklyfta 1-2 msk olivolja
  • limezest och lite limesaft
  • salt, peppar, rosmarin, timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.