Men delade de som halvmånar ändå för Adam brukar inte orka äta för stora smörgåsar till frukost. De glutenfria hönökakorna ( originalreceptet kommer härifrån) som jag har tipsat om flera gånger
men emellanåt blir det alltså fredagspizza. I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
I ärlighetens namn ska jag säga att alla barnen ratade denna. Men vi två vuxna som gärna äter sockerfria alternativ tyckte att den funkade och vi åt glatt upp det vi hade på tallriken
Glutenfri smörgåstårta "Club sandwich". Det som är så bra med smörgåstårta är att man kan använda i princip vad som helst som finns i kylskåpet, röra ihop och fylla i en tårtbotten
Det var ett tag sedan jag lagade LCHF, men nu kände jag plötsligt för det. Det är ju det som är så fantastiskt med matlagning, det finns så OTROLIGT mycket att välja emellan
Har man som jag och Johan valt en hälsosammare livsstil så är det inte ett alternativ att beställa hem en pizza trots att det kan kännas enkelt och bekvämt
På julafton provade jag, mot vad jag brukar göra, en annan variant på Janssons frestelse. Jag gillar ju den frestelsen som jag brukar göra, men blev förstås väldigt nyfiken
I morse var jag ute på min första joggingtur och det var så himla skönt. Det är en speciell känsla när isen smälter och man inte behöver ha dubbar under skorna
Häromdagen hittade jag en i en butik en glutenfri mjölmix från Urtekram, tror det var på Coop eller Ica Maxi i Södertälje, vi stannade där på vägen hem från road tripen för att handla
Sanna har många härliga recept för övrigt, kolla hennes blogg. Blanda ihop alla torra ingredienser. Tillsätt de blöta och blanda ihop tills du får en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.