Snabblagad fisk. Börja med att salta fiskfiléerna och doppa dem i det uppvispade ägget. Häll vald panering på en tallrik, låt ägget rinna av lite från fisken innan du doppar båda sidorna i paneringen
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Stekt paneradfisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt paneradfisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Paneringen är gjord på sesamfrön och glutenfritt ströbröd men ibland gör jag även på olika sorters frön som man mixar till ett mjöl, också jätte gott och lite mer mättande
Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek paneradfisk. Ja, man använder malda hasselnötter att panera i vilken fisk som helst
Super gott med hemgjorda fiskpinnar, stuvad spenat på färsk spenat och kokt potatis. Panera fisken enkelt i ägg och sedan vetemjöl blandat med ströbröd
Panerad falsk fisk är en lite annorlunda vegetarisk maträtt. "Fisken" görs av en stelnad, tjock mannagrynsgröt som sedan dubbelpaneras och steks i smör, precis som man brukar göra med vanlig fisk
En paneradfisk, sparris och en aioli till, mejerifritt med andra ord. Idag blev det fisk till middag, en rätt som går fort att göra, perfekt vardagsmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.