Glutenfri och mjölkfri pumpa- och morotskaka med havtorn - rena rama A-vitaminkakan
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g skalad och finriven morot
  • 100 g skalad, urkärnad och finriven pumpa
  • 60 g havtorn - frysta och lätt tinade
  • 3/4 dl mandelolja
  • 3 stora ägg - 198 g ½ dl flytande ljus honung
  • ½ dl ljust rårörssocker
  • 1 tsk vit balsamcrème eller vanlig vit balsamvinäger
  • 75 g mandelmjöl - drygt 1½ dl
  • 2 tsk husk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk ingefära
  • ½ tsk malda pomeransskal
  • 3 krm vaniljpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.