På Idas båda kalasdagar bjöd jag på denna glutenfriarabarberpajmed corn flakes. Men då nöjde jag mig inte med enkel sats utan gjorde dubbel sats så att den skulle räcka riktigt länge
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka)
På midsommarafton är det ju obligatoriskt med sommartårta och i år gjorde jag en glutenfri tårta med jordgubbar och rabarber på kokosbotten - suveränt god och lätt att göra
Riv mandelmassan och rör ut den med smöret. Kanske är rabarbersäsongen över, men om man har rabarber kvar eller kanske har fryst in lite så testa den här kakan, den är helt underbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.