½ dl rapsolja elleravocadoolja. Det här brödet är det senaste i min arsenal avglutenfria formbröd. Jag tror knappast den mage är född som orkar hålla stånd efter ett par skivor av det här brödet
Det blev både gott och lite extra nyttigt. Den som vill kan förstärka apelsinsmaken med lite apelsinlikör eller apelsinarom, men det är ingalunda nödvändigt
Täck över med bakpapper eller smörpapper om det ser ut att bli för mörkt. Brödet innehåller många ingredienser, men är väldigt lättgjort, så tveka inte attförsöka dig på det
-) Men ibland drar även jag ned på kryddorna och då kan det bli så här gott och enkelt. En förskolelärare berättade om en liten flicka, adopterad från Kina, som inte ville äta på dagis
Jag blev inspirerad av en potatisplätt i alla fall och var sugen på fläsk. Tanken är ju inte att bären ska bli jättesöta, bara minska den sura smaken något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.