Glutenfri lax- och räktårta med parmesan och mozarella - perfekt på midsommarbuffén eller andra sommarkalas
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 - 210 g kantskuret glutenfritt bröd av lite grövre sort
  • 70 g smält, gärna lite lättbrynt smör
  • 150 + 150 g smetana, crème fraiche eller yoghurt av kokbar sort
  • 30 g färskriven parmesan - eller annan smakrik ost som Prästost, Västerbotten eller liknande
  • 3 gelatinblad 1 boll mozarella - avrunnen vikt 125 g 1 tsk sötstark senap
  • 1 msk lime- eller citronsaft
  • 200 g ugnsbakad lax + någon god fiskkrydda
  • 70 - 75 g skalade räkor
  • vitpeppar från kvarn
  • eventuellt någon kryddblandning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.