Glutenfri lax- och räktårta - en hit på midsommarbuffén
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 280 - 300 g valfritt bröd - jag tog 4 ganska stora skivor av ett lite grövre glutenfritt formbröd (som jag ännu inte haft på bloggen)
  • 3/4 dl grädde
  • 3 - 4 gelatinblad - jag hade 4, men tror det hade räckt med 3 eller möjligen 3½
  • 1 ask naturell cream cheese, 200 g - ICA
  • 1 ask Philadelphia med pepparrot, 175 g 2 msk majonnäs
  • 100 g gravad eller rimmad lax
  • 150 g skalade räkor
  • 1 knippe dill
  • 1 msk pressad citronsaft + ev lite skalrasp
  • 1 tsk pesto med ramslök eller annan örtkrydda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.