Glutenfri jordgubbstårta med lemon curd och riven choklad
Sandras matkrypin
Sandras matkrypin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 cm i diameter
  • 2 stora ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk smör eller rapsolja
  • 18 cm i diameter
  • 3 stora ägg
  • 20 cm i diameter
  • 4 stora ägg
  • 1½ tsk bakpulver
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 24 cm i diameter
  • 5 stora ägg
  • 30 g smör eller
  • 2-3 msk rapsolja
  • 3 msk rapsolja
  • 26 cm i diameter
  • 6 stora ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 35 smör eller
  • 30 cm i diameter
  • 7-8 stora ägg
  • 2,½ tsk bakpulver
  • 50 g smör eller
  • 4 msk rapsolja
  • 150 grader
  • 1/3 av glas
  • 3 med potatismjöl
  • 1/2 cm
  • 2 med mjölmix
  • 20 minuter
  • 2 ägg
  • 25-30 minuter
  • 3-4 ägg och
  • 35-40 minuter
  • 5-6 ägg
  • 7 dl vispgrädde
  • 2 lemon curd
  • 2 liter jordgubbar
  • 100 g mörk choklad
  • 7 dl grädde
  • 2 dl vispad grädde
  • ihopvispat med
  • med
  • 2 dl lemon curd
  • 0,5 liter mosade jordgubbar
  • 1 dl vispad grädde
  • 4 dl vispad grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.