Glutenfri jordgubbsexplosion med vaniljyoghurt
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl kokosmjöl
  • 2 ½ dl glutenfri havregryn (eller vanlig om du inte är glutenintollerant)
  • ½ tsk bikarbonat
  • ½ tsk bakpulver
  • ½ tsk vaniljpulver
  • ¼ tsk salt
  • 1 msk naturella solroskärnor
  • ¾ dl fil
  • 3 msk kokosolja, smält
  • 4 ekologiska ägg
  • 1 dl honung
  • ½ l färska jordgubbar, skurna i bitar
  • 2 msk kokossocker
  • Vaniljyoghurt
  • 2 ½ dl turkisk yoghurt
  • ½ tsk vaniljpulver
  • ett par msk lönnsirap (beroende på hur söt du vill ha yoghurten)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.