Glutenfri Italieninspirerad paj med salsiccia och zucchini
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl rismjöl
  • 1 dl potatismjöl av lite grövre sort
  • ½ dl tapiocamjöl
  • 1 msk husk
  • 85 g smör
  • 1 stort ekologiskt ägg - vägde 78 g 1 msk iskallt vatten
  •  
  • Fyllning
  • 400 g rå salsiccia - min var smaksatt med Barolovin och kommer från Martina
  • 2 vitlöksklyftor 2 msk osötad tomatpuré eller mild ajvar relish
  • lite olivolja
  • 1 zucchini - ca 250 g ca 20 - 25 ugnsbakade körsbärstomater i olja
  • 125 g scamorza - ½ förpackning, alternativt en boll mozarella på 125 g
  • 4 stora ägg
  • 1 boll mozarella - 125 g 1 dl grädde
  • 1 tsk Italiensk Gourmetkrydda från Zmaka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.