Glutenfri fruktkaka med xantangummi - variation på gammalt tema
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g torkade tranbär
  • 100 g ljusa russin
  • ½ dl Malibu kokosrom eller cognac
  • ½ dl vatten
  • 200 g riktigt mjukt smör - jag använde laktosfritt
  • 2 dl rårörssocker
  • ½ dl ljus agavesirap
  • 4 stora ekologiska ägg - rumsvarma
  • 100 g skållad och skalad mandel
  • 50 g syltade apelsinskal
  • 50 g syltade citronskal
  • 50 g suckat
  • 3 dl rårismjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1 msk äkta vaniljsocker
  • 2 tsk xantangummi

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.