Idag bakade jag de här super goda fudge brownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
Ibland kommer jag in i brownieperioder där jag blir så browniesugen. Efter att Aline kom känns det som om jag mest har bakat en massa chokladbollar (för att det är så himla enkelt, sjukt gott och går att äta med en hand) och kände att det nu minsann var dags för en gammal browniefavorit
Den är hundra procent glutenfri, och extra gojsig just för att den inte innehåller något mjöl. Och den kommer i form av en brownie med apelsincest och valnötter
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Jag har inte väldigt mycket erfarenhet av brownie men hittade ett recept på internet som jag gjorde om till glutenfritt men jag misstänker att tiden för gräddning var felangiven i grundreceptet för där stod det 30 minuter och efter 30 minuter var smeten rinnande som vatten i ugnen så jag gräddade den nog mer i 60 minuter
Det här är ett bakverk som ofta blir alternativet till fika när vi glutenintoleranta ska välja. Egentligen en väldigt god bakelse, men kan bli tråkigt i längden när det upprepar sig, biski eller budapest, biskvi eller budapest
B. r. o. w. n. i. e. s. u. t. a. m. j. ö. l. ,. g. å. d. -. v. D. b. k. f. y. I. c. ä. 2. 0. h. 4. 3. 1. p. E. S. 7. 5. K. *. V. T. H. G. L. (. ). P. d l. c m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.