Glutenfri äppelkakepaj med mandel och citroncurd
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl mandelmjöl
  • ½ dl rårismjöl
  • 1 dl ljust rårörssocker
  • 2 krm bakpulver
  • 115 g laktosfritt smör
  • 1 äggvita från ett stort ekologiskt ägg
  • 3 - 4 fasta, syrliga och aromatiska äpplen
  • 1½ - 2 dl citroncurd
  • 1 dl laktosfri grädde
  • 2 stora ekologiska ägg + gulan från pajdegsägget
  • 2 krm nystött kardemumma - är jättegott ihop med citron, om du inte redan upptäckt det
  • 1 tsk vaniljsocker
  • (1 msk Limoncello)
  • ½ - 1 dl mandelspån

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.