Gluten-, mjölk-, och sockerfri bärpaj!
Mitt liv i norr
Mitt liv i norr
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 Som utlovat bjuder jag på receptet på den supergoda bärpajen som jag gjorde för ett tag sedan och det hittade jag i boken "Friendly food" som fantastiska Hanna Göransson har skrivit
  • Bär
  • 2 ½ dl tinade hallon
  • 2 ½ dl tinade blåbär
  • 1 mosad banan
  • ½ msk potatismjöl
  • Pajtäcke
  • 2 dl boveteflingor
  • 1 dl bovetemjöl
  • 3/4 dl kokosolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm finstött kardemumma
  • ½ dl agavesirap
  • Kokosgrädde
  • 2 dl kokosgrädde
  • (Det vita, fasta innehållet i en burk kokosmjölk som stått i frysen i minst två timmar eller upp och ner i kylen i minst ett dygn, den fasta delen och vattnet separerar från varandra)
  • 1 tsk agavesirap
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ krm vaniljpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.