Gluten & laktosfria frallor
Smultron och lavendel
Smultron och lavendel
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl chiafrö +
  • 1 dl kokande vatten
  • 5 dl (330 g) durramjöl
  • 1 dl (120g) rismjöl
  • 2 msk (10 g) psylliumhusk
  • 1 tsk salt
  • 50 g jäst
  • 4 dl vatten,
  • 30 grader
  • ½ dl rapsolja
  • 2 msk honung
  • 10 minuter Blanda alla torra ingredienser.
  • 5 minuter Låt degen svälla ca 10 minuter Häll ut degen på bakbord med lite durramjöl. Använd oljiga händer.
  • 6 bitar Forma till bullar med och vänd i frön. Lägg på smörpapper i en form med kanter.
  • 30 minuter Grädda i
  • 20 minuter Låt svalna innan servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.