1 dl
ekologiska, glutenfria havregryn i en ugnssäker form - tillsätt 1,5-2dl vatten. Låt grynen står & suga i sig vattnet i ca 5 minuter Skiva en hel ekologisk banan & tryck ned i mitten av grötblandningen. Tillaga i ugnen på 200g i 15 minuter Krydda bananen med kanel direkt när ni tar ut formen ur ugnen. Toppa med favoritbären & såklart en klick jordnötssmör! ♡ ♡ ♡
1 dl
organic, gluten
1,5-2 dl
water
200 celcius
for about
15 minutes
Spice up the banana with cinnamon immediately when you remove the mold from the oven
It's not that often I bake glutenfree bread but when I got the chance I couldn't resist taking it. Det är inte ofta jag bakar glutenfritt bröd hemma men när jag fick chansen kunde jag inte motstå den
This year I made a glutenfree gingerbread cake topped with a blue cheese frosting. I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
This glutenfree wrap with mango and edamame beans is a perfect meal for both lunch and dinner. Denna glutenfri wrap med mango och edamame bönor är perfekt för både lunch och middag
Ok, this is definitely one of the most delicious things I’ve eaten. I’ve never made blondies before because who doesn’t want all the chocolate one can have
It's a quite heavy pastry and this year I made mine a bit lighter, glutenfree, and in cupcake form. Och eftersom min mage mår så mycket bättre utan gluten valde jag att försöka testa mig fram till ett glutenfritt recept på cupcake semlor
0SHARESFacebookPinterestTwitter. I must admit I’m not big on Valentine’s Day. In Europe, it’s not that big of a deal and is just like Halloween something American that nobody is quite yet sure how to celebrate
Idag ska jag visa en produkt du aldrig någonsin tidigare använt dig av men som kan göra något så vackert och fantastiskt som en vegan och glutenfri chokladbrownie
A delicious glutenfree bread I must say. I found this recipe on Linn Lowes’ blog. It’s pretty much the same – however I didn’t use flax seed and the second time I made it I used rice flour instead of almond flour
It’s naturally glutenfree by the way. The brownies keep well in the freezer for up to three months. There’s something about chocolate that makes people go crazy
Well, well jag har ju gått och blivit (eller gått och gått, jag har varit det i flera, flera år men kommit på det nu) känslig mot gluten, så, det var ju ett måste att göra ett försök att återskapa den kakan i ett glutenfritt alternativ
Ok, I saw this cake on buzz feed originally, and I was mesmerized. I ended up using the smitten kitchen recipe instead, since I know that the recipes are usually really good
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.