Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys. Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs
This cake is inspired by her, I chose to make it vegan and topped it with a "cream cheese" frosting. On Fanny's blog, you find many yummy and creative recipes
Put the batter in the cake tin and press down using the back. In the tropics it is not so easy to get into the holiday spirit, but I do my best by playing Christmas music, drinking mulled wine and eating gingerbread
Add the flour, baking powder, vanilla, lemon zest and salt. They are vegan andgluten-free. I also have a recipe for you today, these berry cakes were very tasty and moist
Men det mesta har kretsat kring choklad och de flesta nya tårt idéer, och för den del även andra kakor, har märkligt nog haft en rejäl överdos eller i vart fall en ansenlig mängd choklad med i grundtanken
Blanda ner agavesirap. Morotskaka. Något som är så gott, saftigt och alltid ett säkert kort. Om man gillar klassisk morotskaka kommer man att älska denna
Min första jultårta är som en liten pralin med mina favorit chokladbottnar som är så där lagom fudgia, (jag lovar att det snart kommer lite nya recept på just chokladbottnar, men här passar just dessa), som sedan varvats med en mjuk saffranskräm och lite lemon curd för att bryta av
Blueberry andLemon Pastry Cream Pie. Fast det är å andra sidan ganska svårt att tro att det är maj därute när små snöflingor trillar ner från himlen och lägger sig bland den gräslök som vågat sig upp och smått bäddar in mina små musöron till rabarber
Häll över kexsmulorna i en skål och blanda med det smälta smöret. Det är verkligen en perfekt kombination med den crunchiga digestivebotten, den krämiga färskostfyllningen och den fräsha lemoncurd spegeln - funkar i alla lägen
Rinse blueberries and drain well. Pour half of batter into prepared springform pan and spread evenly. Lightly butter a 9-inch springform pan and line the bottom with parchment. Beat 2 eggs and 1 cup sugar with whisk attachment on high speed 5 min, or until light in color and thick. Add 1 cup sour cream, ½ cup oil, 1 tsp vanilla, ¼ tsp salt and whisk on low speed until well combined. Finally, add 1 Tbsp lemon juice and ½ Tbsp zest. In a medium bowl, toss blueberries with ½ Tbsp corn starch and 1 tsp lemon juice, stirring until well combined and no dry white cornstarch remains. Let cake rest in the pan 15-20 minutes then remove ring and cool until room temp or just warm. 1 medium lemon (zest and juice), divided
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.