Jag kan ju säga direkt att just den språkliga oron var i princip i onödan, väldigt många i Kroatien var riktigt bra på engelska, och en del på Tyska med (gissar att det åker väldigt mycket tyskar dit på semester också)
Varva kulor av glass och sorbet med bär och vispad grädde. Kolasås. Blanda grädde, socker, farinsocker, sirap och smör i en kastrull, och koka ihop tills såsen tjocknar
Börja med att vispa samman socker, kakao, vatten och sirap i enkastrull. Skala apelsinerna (eller mandarinerna) med en vass kniv så att denvita hinnan följer med
Ta fram glasen och blanda vaniljsockret med den grekiska yoghurten. Lägg i youghurt, jordgubbar, grädde, glass, granola i lager och toppa med gräddklick och mandelspån
1. Vispa äggvitan till hårt skum och vispa i sockret. Vänd försiktigt ner yoghurt och vispad grädde. 2. Varva glass, maränger, bär och gräddfluff i glasen
Varva kulor av glass och sorbet med bär och vispad grädde. 250 g glass med krossad choklad. 1. Kolasås. Blanda grädde, socker, farinsocker, sirap och smör i en kastrull, och koka ihop tills såsen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.