glasnudelwok. Recept 1. risnudelwok. Lägg risnudlarna i blöt i ca 10-15 minuter och blanda under tiden ihop en dressing på japansk soja, sambal olek, sesamolja, limejuice, malen ingefära, ett par pressade vitlöksklyftor och sesamfrön
Het fläsk- och glasnudelwok från Thailand. Många av er känner nog mig väl genom min mat nu. Ni vet att jag ofta kommer tillbaka till det thailändska köket
Glasnudelwok och broccolijärpar. Övriga ögonblick. sporadiska helg-guldkorn. Oktober 1, 2015 08. 15. Hade ju som sagt mina göllia paranteser över på visit i helgen som gick
Glasnudelwok (mjölkfri). Mars 2017 måste vara månaden då vi mest åt wokade grönsaker, men ha tålamod med mig, rätt som det är så vänder jag inriktning och snöar in mig på någon annan maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.