Lägg upp en lagom mängd sötpotatispuré på tallrikar och över det en del grönkåls-kantarellblandning och på detta den stekta laxen med skinnsidan uppåt och till sist några matskedar av "pinjekärnsmöret" över laxen
Stekt rödlök, grönkål med en touch av whiskysenap (från Hovdelikatesser), citron och grädde. Mången är de nattkorvar som slunkit ner med enbart senap (och rostad lök
Jag mixar exempelvis rå grönkål i smoothies, steker den med rödbetor och vita bönor, lagar grönkålsmos av stammarna, gör grönkålspudding eller som idag då jag stekte färsk grönkål tillsammans med lök, vitlök, blodapelsin och matvete
Servera tillsammans med den stekta korven och strö ev över lite mer nötter. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Servera tillsammans med den stekta korven och strö ev över lite mer nötter. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Lägg i grönkålen och "gnugga in" dressingen överallt med rena händer. Med måtta. Skala och tärna mangon, kärna ur dadlarna, dela mozarellan i bitar och smula Roqueforten
Servera tillsammans med den stekta korven och strö ev över lite mer nötter. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Servera tillsammans med den stekta korven och strö ev över lite mer nötter. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Krydda med salt och peppar och en skvätt olja. Håll allt varmt medan du gör dressingen. Lägg i mangonoch fräs skivorna hastigt så att de blir mörka och lätt karamelliserade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.