Glaserade revben med smak av ingefära och citronDu behöver. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäran och vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. 1 stor bit ingefära,
Vi åt pannkakan med rårörd lingonsylt och rårivna morötter blandat medapelsiner. Jag hittade några riktigt fina ekologiska apelsiner, trots att det ju inte är säsong än
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kaneloch nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Här bjuder jag på en härlig efterrätt att njuta till kaffet, det bästa med detta recept är att det passar även att njuta av som frukost och eller en lättare lunch
proteinbombad och god smoothie i samarbete med Svensk kosttillskott. Den rik med. Apelsin är full av. av C-vitamin, D-vitamin, fibrer, folat, järn, calcium och zink
Boostade kroppen i morse med en uppfriskande smoothie och den här blir verkligen god. Fredag, det känns inte riktigt som fredag då jag varit hemma delar av veckan och bara jobbat 2 ynka dagar men visst ska det bli skönt ändå. 2 dl apelsinjuice 7 jordgubbar 1 cm ingefära (skalad) Gör så här. Trevlig fredag, KRAM ❤️ 2 dl apelsinjuice
En del av oss är frukostmänniskor och behöver direkt fylla på med energi när de vaknar. Att då välja att fylla på med bra näringsämnen ger extra bra effekt, så passa på
Eftersom det är helg så har jag passat på att fylla på mitt lager med ytterligare ett behändigt mellanmål, som är enkelt att ha i väskan och som inte kräver någon kyl
Gnid in dem med salt och peppar. Pensla spjällen med blandningen. Blanda kanel, ingefära och sås. Stek ytterligare ca 10 min med grilleffekt. 1 krm mald kanel
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kaneloch en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Biscotti med ingefära ochkanel. När jag stod där och knöt band runt påsen med biscottin, stod Vincent och iakttog mig på håll och efter mycket funderade sa han
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.