Pensla räkorna med marinaden. Pensla dem lätt med lite olja och strö över farinsocker. Bjud saffranscouscous med t ex ananasbitar, halverade cocktailtomater och rucola till
Glaserade revben med smak av ingefära och citronDu behöver. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden
Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök 1 burk kidneybönor (à 400 g) 1 burk majskorn (à 340 g) 1 burk tomatsalsa (à 300 g) salt och peppar 1 lime 1 avokado 500 g lax i tärningar 4 träspett 1 msk rapsolja 1/2 dl hickorysås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Repa basilikan och lägg bladen i en skål tillsammans med olja, pressad citron, vitlök och kryddor. Lägg ut laxspetten på en bakplåtspappersklädd plåt och strö över sesamfrön på alla sidor
Servera med sötpotatisrösti och sallad. Fördela potatisarna till 8 platta kakor på en plåt med bakplåtspapper. Stek biffarna i en stekpanna med smör, 3 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.