De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
Till efterrätt serverades en härligt kladdig chokladkaka med en härlig glasyr toppad med flingsalt. Parmaskinka, två olika sorters salami, houngsmelon, kall marinerad kyckling med smak av soltorkade tomater och basilika, pastasallad som bestod av färsk tortellini med pestofyllning, blandade salladsblad, gurka, tomater, rödlök
Dessutom är de betydligt mer mättande än färdigköpt formfranska som mest verkar innehålla luft. Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) Formfranska
Det som är bra med piroger är att man kan äta de kalla så det är perfekt picnicmat. Dela degen i bollar och rulla sedan ut dessa till cirklar (som små pizzabottnar)
Elis och jag bakade äppelpaj/smulpajtill Matilda som har halsfluss. Halvkass och soffliggandes var hon ändå nyfiken på vad det var för gottis som vi kokade ihop i köket
Detta moset passar bra både som tillbehör till kött och fisk ellersom smakrik smakportion. Så här ser måltiderna ut hos oss för det mesta, helt enkelt för att få mer mat i munnen och kanske lite mindre till hunden på golvet
Denna köttgrytan är väldigt enkel att göra och passar så väl med ris som pasta. Har även gjort den med högrev och det går även bra med grytbitar eller helt enkelt kött man tycker om och föredrar i grytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.