Tryck gärna på detlilla hjärtat nedan så vet jag att du tycker om det här inlägget. Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Då är lergrytan bra fördet är bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Det är verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Jag gillar verkligen rätter som blir vad det blir beroende vad man har hemma och det funkar verkligen med tacos
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Kompletterad med morötter samt schalottenlök för smak och kryddad med en immunfrämjande ayurvedisk kryddblandning samt ingefära och min mors egenodlade espelettechili blev det en ny favorit
Nästa vecka hoppas jag att det blir helt snöfritt för då är det min och Mannens tur att hålla undan eventuell nederbörd från föreningens gård där folk behöver kunna ta sig fram
Tryck gärna på detlilla hjärtat nedan så vet jag att du tycker om det här inlägget. Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
är det hustrun som står för matlagningen i Casa Olmås och jag nöjer mig med att. recept på flera gånger här i Njutbaren men för den late kommer här en liten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.