Börja med ädelostcrémen. Mosa osten med en gaffel, rör ner créme fraiche och smaksätt med peppar. Smaksätt med citronsaft och salt och servera sedan med ädelostcrémen
Börja med såsen. Ställ ädelostcremen i kylen. finriv en halv kvibille gräddädel och lägg i en skål, blanda ner majonnäs, honung och Turkisk yoghurt smaka av med dragon, salt och peppar
Det funkar bra med julsmakerna till glöggen då äpplet är sött och gott. Skinkrullar med stekt kaneläppleIngredienser, 10 stEtt paket kokt skinka (julskinka går utmärkt. * Kärna ur och skär äpplet i halvmånar* Värm en panna till medellåg värme (4-5) och lägg i smöret* Doppa äppelbitarna i kanel och socker * Stek dem långsamt tills de är gyllenbruna* Rulla ihop skinkan och lägg äpplet ovanpå /Husmor 10 st
Pensla skivorna med honung och olja och grilla i en panna på hög värme. Blanda honung, russin, vitvinsvinäger och olja med vitpeppar och resten av löken
Blanda samman smulad ädelost med créme fraiche och smaka av med salt & peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek filéerna ett par minuter på varje sida, salta & peppra en aning
I fredagskväll var vi ut och åt med min fina kollega och hennes kille. Vi var på Stallyktan här i Örebro, en mysig liten restaurang och pub med ganska enkel, men god mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.