Glöggparty med Paul
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Färsk glögg
  • 1. äppelglögg
  • 1 liter äppelmust, av god kvalitet
  • 1 bit ingefära
  • ½ dl socker
  • ½ dl honung
  • 1 bit citrongräs
  • 1 kruka citronmeliss
  • 1 citron, endast skal
  • 1 bit ingefära
  • Fransk nougat med frö och kärnor
  • 240 g vatten
  • 720 g socker
  • 420 g honung
  • 420 g glykos
  • 150 g äggvita
  • 120 g socker
  • 340 g pistagekärnor
  • 340 g rostade pumpa kärnor
  • 500 g rostade solrosfrö
  • 200 g linfrö
  • Päronmarmelad
  • 700 g päronpure
  • 150 g glykos
  • 825 g socker
  • 15 g pektin
  • 12 g vinsyra/citronsyra
  • 12 g calvados/päronsprit
  • Kryddad ”köpeglögg”
  • Glödgad/brùlot med rom, kryddpeppar, clementin och vanilj
  • 1 fl rött vin, basic
  • 1 dl socker
  • 1 msk kryddpeppar
  • 1 vaniljstång 1 clementin
  • 1 dl rom
  • 1 kryddmått muskot
  • 2 äpple, gravenstein
  • 2 äpple, aroma
  • socker
  • körvel till garnering
  • Svampkräm, fänkål, champinjoner
  • 200 g fryst svamp, helst Karl
  • Johan.
  • 200 g finhackad gullök
  • 50 g smör
  • salt
  • vitpeppar
  • 5 vita champinjoner
  • 1 msk rostad mald fänkål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.