Pajskal. Lyft ut pajskalen ur formarna och ställ dem på ett uppläggningsfat. Fyll formarna med salladen och garnera med räkor och dill och lägg rucolasallad runt pajskalen
Dessa remsor gör att kanterna inte kanar ner när du förgräddar pajskalet. Jag förgräddar alltid mina pajskal för att få en yta på botten, annars tycker jag degen tenderar att bli blöt av fyllningen
Pajskal lchf – Pajskal med pofiber. Grädda det större pajskalet upp mot 25 minuter (svårt att säga exakt eftersom alla ugnar är olika, det ska såklart inte börja bli bränt) De mindre gräddade jag cirka 15-18 minuter. paj, pajskal 1 äggvita
Dagens middag blev färdigfryst pajskal fylld med skinka, majs, purjolök, fetaost och oliver. Eftersom det är portionsformar kan var och en fylla sitt pajskal efter eget tycke och smak
Vi äter oftast paj utan skal sedan vi började med LCHF-kost, dels för att det går mycket fortare att göra men också för att Algot aldrig har varit särskilt förtjust i pajskal
Helt gluten- och mjölkfritt pajskal. Hur som helst så är det numera mitt standard-pajskal. Jag har inte hittat på receptet själv, men minns inte var jag hittade det första gången
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Den blir stabil utan en äggstanning och blir då helt äggfri. Kycklingpaj var det alltså idag - ett glutenfritt pajskal och med mexican chili crème fraiche i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.