Den här getostlasagnen är hämtad ur boken men jag tyckte att det blev för lite fyllning så jag fyllde på med rivna morötter, lite extra grädde och så rikligt med färsk basilika (Sara använder torkad)
Sedangjorde vi även en spenat och getostlasagne, mums. Elin skriver. Igår hade vi experiment-dag i köket i skolan, vilket resulterade i absurda mängder pasta
En grön allt i ett, som blir bättre att lagas en dag i förväg. Lasagne för 6 personer16 lasagneplattor med spenat1 dl riven parmesanostolivolja, smör till formen, salt, vit och svartpeppar
Börja med att göra en sås genom att först göra en bottenredning. Smält en klick smör, rör ner mjölet och vispa i mjölken och buljongen, smaka av med salt och peppar och finfördela getosten i
Först ut är min getostlasagne. I'm back. Nu har jag haft ledigt från bloggen några dagar, så nu har jag laddat med massor av goda recept som jag bara väntar på att få dela med mig av här
Kantarell- och getostlasagne 4 portioner2 dl mjölk3 dl vispgrädde3 msk maizena redning200 g getost1/2 tsk salt1 liten gul lök1 vitlöksklyfta1 msk smör500 g kantareller1 msk olja160 g färsk spenat2 krm salt1 krm nymald svartpeppar250 g färska lasagneplattor200 g getost att smula på toppenSätt ugnen på 225 grader. Kantarell- och getostlasagne 4 portioner
Getostlasagne med spenat och citron. Sen några veckor tillbaka har vi infört en ny rutin hemma, nämligen att jag lagar alla veckans vardagsmiddagar på söndag förmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.