Vinerna och maten till vårens buffé. Gravlax- och äppelröra på salladsbädd. Lättlagat och gott där allt kan vara förberett och bara läggas upp inför servering
Värm en större kastrull med lite olja i botten, fräs gula löken så den får lite färg och blir mjuk. Lägg i purén och vitlöken och fräs lite till, slä sedan på krossade tomaterna, vatten, vin och basilikan
Väldigt enkelt och sjukt gott. ”Vin chaud” betyder varmt vin på franska och är deras variant på glögg, därför innehåller grytan kanel, nejlika och apelsin
Mixa samtliga ingredienser och rör ner hackad eller strö på hyvlad choklad. Fast i det receptet där (ingen chokladtopping där dock) föreslog man synbiotika (som alternativ till spenaten), vilket är begreppet man använder för ett kosttillskottspulver där blandningen består av probiotika - bakterier avsedda för att optimera tarmfloran/stärka immunförsvaret - och prebiotika, d
Honungs- och chilirostade morötter med ricottaost. Citronsaft och zest från en citron. Mixa två nävar bladspenat med en vitlöksklyfta och lite citronsaft
Mixa samtliga ingredienser (använde matberedare) och fördela i silikonformar. Såg att boken nu hade fått ett nedsatt pris på bokus (höll då 10-15 kronor lägre pris än adlibris och cdon)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.