Gårdagens
Mitt godaste finaste
Mitt godaste finaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 fläskotletter
  • 1 1/2 dl tamarisoya
  • 2 dl vatten
  • salt och färskmalen svartpeppar
  • Färsk koriander
  • Lime
  • 800 g amandinepotatis
  • olivolja flingsalt
  • Grönt chilismör
  • 125 g rumsvarmt smör
  • rivet skal av knappt en hel lime
  • en liten skvätt pressad limesaft
  • 1/2 dl finhackad färsk koriander
  • 1 finhackad grön chilifrukt
  • 1 finhackad salladslök
  • flingsalt
  • Sallad med nektariner
  • 2 nävar röda mangoldskott
  • 2 nävar babyspenat
  • 1 näve ruccola
  • 3 färska gula knipplökar, tunnskivad plus ta med lite av blasten
  • 5 små nektariner, klyftade
  • 100 g sockerärtor, strimlade på längden
  • en skvätt pressad lime
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.