Varför har jag så mycket tid att baka eftersom jag har fyra barn som är lite allihopa och jag säger att jag kan fixa min tid haha och mina barn är inte med mig hela tiden eller hur
De bloggar som inspirerar och peppar mig att fortsätta är främst kära Eva med Nässelblom & choklad, Kinnas blogg - mormors mat, Annes Food, Rasmus och hans blog Vegologi och inte minst bästa Annika och hennes Smaskens
Här får du en äggröra till, med lite mer smak. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många medmina tankar om hälsosam mat
Här är recept på Chokladrulltårtamed smörkrämfyllning. Inte nog med det. Jag har bakat en rulltårta som är så klart LCHF-vänlig och näst intill mejerifri
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Snabbt och lätt går det att slänga ihop juicen, men disken hade gärna någon annan fått ta hand om…. Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug
En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Lägg skinkan fint på ett fat, strö över basilikan, lägg på de marinerade jordgubbarna och avsluta med parmesan chipsen
Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Ha ner alla ingredienser i en kastrull och låt sjuda under konstant vispande några minuter tills den tjocknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.