Mosa tonfisken och strimla purjolöken. Tllsätt majonnäs, crème fraiche, dill, salt och peppar. Rör om ordentligt, bred ut på polarbröd eller annat bröd och varva gärna med makrillfyllningen som jag lämnat recept på också
1. Börja med att hacka upp lök, paprika, äpple och skinka, blanda detta med cream fraichen. 2. Smaka av med alla kryddor och brer sedan ut detta på en tunnbrödsrulle
Tillsätt färgen i marängen nu ifall man vill de. Vispa äggvitan till ett fast skum, tillsätt sockerblandningen 1 matsked i taget och vispa tills det blir en seg maräng. Sikta sedan ner mandelmjöl blandningen i 3 delar i marängen och vänd försiktigt tills det blir en jämn och glansig smet. ( när man tar upp slickepotten ska det rinna i ett tjockt band och smeten ska synas i ca 30 sekunder innan den sjunker in) spritsa ut ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i 30 min. ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i
Tillsätt färgen i marängen nu ifall man vill de. Vispa äggvitan till ett fast skum, tillsätt sockerblandningen 1 matsked i taget och vispa tills det blir en seg maräng. Sikta sedan ner mandelmjöl blandningen i 3 delar i marängen och vänd försiktigt tills det blir en jämn och glansig smet. ( när man tar upp slickepotten ska det rinna i ett tjockt band och smeten ska synas i ca 30 sekunder innan den sjunker in) spritsa ut ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i 30 min
Några av er har skrivit o undrat angående fyllningen till mina semlor. Istället för mandelmassa så river jag ner marsipan i fyllningen och rör ut med ovispad grädde och en gnutta vaniljsocker tillsammans med inkråmet från semlorna
Tanken var att jag skulle göra dom rosa, men brist på röd karamellfärg på ica och en ike-rund sprits till att spritsa ut dom med så blev detta resultatet
Fast jag tycks få vänta tills efter påsken. Men med tanke på väderutsikten så får jag nog hålla mig till tåls ett tag till, men längta kan man ju alltid
för sedan tillbaka pappret på plåten. Dvs biskvier som inte är macarons. Jag gjorde även en till som jag smaksatte med björnbärspuré men den skar sig och blev inte tillräckligt fast så den gick tyvärr inte att använda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.