Fyllda pastasnäckor med ricotta och spenat
Lindas Matstuga
Lindas Matstuga
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomatsås
  • 1-2 msk olivolja
  • 2 klyftor vitlök
  • ½-1 röd chili
  • 1 tsk tomatpuré
  • 2 msk grönsaksfond
  • 2 tsk socker
  • 2 msk basilika
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 300 g Ricotta
  • 65 g färsk spenat
  • 1 msk olivolja
  • ½ tsk italiensk salladskrydda
  • 1 ägg
  • 125 g mozzarella
  • ½ dl parmesan
  • Salt och peppar
  • 60 g mozzarella
  • 1/4 dl parmesan
  • Några blad färsk basilika
  • Tomatsås
  • 1-2 msk mascarpone i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.