Tvätta potatisochsötpotatis, klyfta dem och lägg runt formen med färs. Lägg hälften av smeten i en avlång sockerkaksform, klicka ut Creme bonjour i mitten, fyll på med resten av färsen, platta till
Rulladerna serverades medsås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Rostad potatis, tagliatelle eller ris - och rostat bröd att suga upp allt det goda med. Ochmed en supergod sky eller vad jag ska kalla det, med svamp och grönsaker så känns fyllningen med skinka, ost och basilika lite "nyare"
Ta ut och servera den bakade sötpotatisenmed grilalt sparris och grädd såsoch valfri sallad. Lägg sötpotatisbitarna i en ugsfast form och blanda med olivolja och salt
Rulla sedan köttfärslimpan i ströbröd, det ger en knaprig yta vilket jag gillar otroligt mycket, flytta till sist over den fyllda köttfärslimpan på en ugnsplåt som ni tidigare smort in med lite olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.