100 gr.
Finsmulad feta ost av Get och fårmjölk. (jag använder ,Fontanas Gårds Feta. En smakrik fetaost av yppersta kvalitet, gjord på mjölk från frigående får och getter vars föda består av fler än 180 växter och örter unika för den grekiska ön Lesvos. Krämigare med mer smak och karaktär).
1 Grillad
hel röd paprika, skuren i mindre bitar.
4 skivor
laxfilé ( Jag hade turen att få tag på färsk havslax).
En färgstark salladfylldmed goda frukter och grönsaker. SalladmedquinoaTillaga en underbar quinoasallad och servera med sommarens tillbehör, gott till fisk och skaldjur
Börja med att koka quinoa blandningen. Idag efter spinningen så gjorde jag min favoritsallad, detta tillsammans med linsgrytan som vi lagade i DEN HÄR videon är mina favoriträtter just nu
Krydda laxen med salt och chiliflakes. Asiatisk sallad. Servera med potatis och gräddfil. Blanda soja, sesamolja, limeskal och -saft, socker och pressad vitlök, och ringla över salladen
I helgen blev det bland annat en salladmedlaxfilé, enkelt & gott med många vårkänslor. Lägg laxfilé i en ugnsform, salta & peppra med citronpeppar, strö över pinjenötter & pumpfrön & lägg på citronskivor
Skär gurkan och avocadon i mindre delar och blanda det medquinoa blandningen och kidneybönorna. Den innehåller, avocado, broccoli, gröna ärtor, groddar, fetaost, gurka, quinoa, persilja, mynta och rostade frön
Pensla med vatten och strö lite flingsalt på. Fyllda bröd med mozzarella och salami2 bröd5 dl mjölk50 g jäst75 g smält margarin2,5 tsk salt2 msk honung14 dl vetemjölFyllning100 g salami (jag använde kalkonsalami) Gjorde även en med kallrökt skinka4 tunt skivade tomater2 skivade mozzarellabollar1/2 dl hackad färsk oreganolite flingsalt att strö påVärm mjölken fingervarmt och häll över jästen
En färgstark salladfylldmed goda frukter och grönsaker. SalladmedquinoaTillaga en underbar quinoasallad och servera med sommarens tillbehör, gott till fisk och skaldjur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.