Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskostoch mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanostenoch spara lite till serveringenHacka soltorkade tomaterna fintBlanda riven ostmed tomater ochphiladelphiaostenTalövbiffarnaoch lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.