Klyv pumpan på mitten, skrapa ur kärnorna med en sked. Ta bort skalet med en kniv. Fyll kotletterna med Cantadou osten och bryn i lite olja i en stekpanna tills de fått fin färg
Ugnsrostad broccolimos medfyllda biffar med ädelost. Knäck 2 st ägg och blanda med färsen, blanda i lökmixen och krydda med salt, kryddpeppar och vitpeppar
Blanda tapenade, kronärtskockor, tomater och vitlök, smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingen med blandningen och bind ihop lårbenen med ugnssnöre
Häll ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper och bred ut den ordentligt. Ringla över lite olivolja till och krydda lite lätt med flingsalt och svartpeppar
Med hjälp av min stavmixer gjorde jag en smet av alla de ingredienser som ingick i fyllningen. Bredde ut en stor klick på varje lövbiff, på med en salamiskiva och vek ihop dem
Är helt underbart att fylla kyckling med olika saker, idag blev det med ost. Lägg dem i en ugnsform med teflonfolie, spraya lite olja på och krydda med salt, peppar och honung
Fylld champinjon. Börja med att dela palsternackorna på längden. Fräs med lök och champinjonhacket. Lägg champinjonerna i formen med de förgräddade palsternackorna
Rulla sedan köttfärslimpan i ströbröd, det ger en knaprig yta vilket jag gillar otroligt mycket, flytta till sist over den fyllda köttfärslimpan på en ugnsplåt som ni tidigare smort in med lite olja
serveras med ugnbakade rotfrukter och lite krispiga grönsaker. Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.